Safelock > Tuotteet > Dataturva datamateriaalille

DATATURVAKAAPIT SUOJAAVAT TIETOVÄLINEET PALOLTA JA VAHINGOILTA

Datamateriaali on erittäin vaativa materiaali säilytyksen kannalta. Datamateriaali ei kestä samaa lämpötilaa kuin paperi. Näin ollen asiakirjakaapit, jotka ovat palosuojattuja paperia varten, eivät anna riittävää suojaa tietovälineille. Tietovälineiden suojaamiseen tarkoitetut kaapit ovat paremmin lämpöeristettyjä.  Datamateriaalia voi säilyttää palosuojatun kaapin sisälle astettavälla erillisellä datalokerolla tai tarkoitukseen soveltuvalla paloturvallisella datakaapilla. 

Klikkaamalla kuvia saat lisätietoa tuotteista.

 

         
  Datakaapit S60Dis   Datakaapit 5120 Dis


Vaaativimmat testitavat datakaapeile

Testi pähkinänkuoressa ( EN 1047-1) S60P, S120P, S60DIS, S120DIS

Testattava kaappi sijoitetaan uuniin koepolton ajaksi. Uunin sisälämpätila nousee testin aikana 1050 asteeseen ( aika 120 min) Kaapin sisälämpötilaa seurataan koepolton ajan. Tänä aikana kaapin sisälämpötila ei saa nousta yli 55 asteen (  Kaappi otetaan pois ja kaapille tehdään pudotuskoe 9,15 m.  Tämän jälkeen polttokoe uusitaan 30 min ajan .  

Saavutetun testiajan lopuksi kaappi jätetään jäähtymään ja seurataan kaapin sisälämpötilaa niin pitkään kunnes sen sisälämpökäyrä kääntyy laskuun(rauniojäähtyminen)

Mikäli sisälämpötilat eivät nouse yli sallittujen rajojen testin aikana  testattava yksilö saa joko 60 tai 120 minuutin hyväksynnän riippuen tuotteesta ja tehdysta palotestistä.

Safelock Finland Ltd Oy - Ruukinmestarintie 12 - 02330 Espoo - Puh. +358 9 512 2700
©2022 Safelock - MMD Networks Oy