Safelock > Tuotteet > Palotestatut turvakaapit

PALOTESTATUT TURVAKAAPIT ANTAVAT SUOJAA KOTONA JA TOIMISTOSSA

Paloturvaluokat  LFS 30P ja LFS 60P
​Turvaluokka S2

 

                    
SWS2-sarja   PSL-sarja​Paloturvallinen luokiteltu turvakaappi on hyvä ratkaisu kohteisiin, joissa et vielä tarvitse euro-luokiteltua murtosuojausta. S2 turvaluokan kaapit ovat hyvä ratkaisu, kun tarvitset sekä paloturvakaappia että kohtuullisen hyvää murtosuojausta. ​Kaapit soveltuvat myös aseiden ja avaimien  säilytykseen.
Kaapit on pultattavissa lattiaan.  Tutustu lähemmin Safelockin paloturvallisiin turvakaappeihin
 


Lisää luokituksesta:

Luokiteltu turvakaappi on hyvä suoja silloin kun et vielä tarvitse varsinaista luokiteltua kassakaappitason murtosuojaa. Turvakaapit  on luokiteltuja ja hyväksyttyjä malleja. Luotettavassa turvakaapissa on aina ilmoitus oven sisäpinnassa tuotteen turvaluokasta ja standardista. Ilman näitä kylttejä tuote ei mitä ilmeisimmin ole aito turvakaappi, vaan jäljitelmä, jossa materiaalit ja lukitus ei ole samaa tasoa kun luokitellussa tuotteessa.


Edut: valitsemalla hyväksytyn tuotteen, voit olla varma , että tuote antaa enemmän suojaa kun luokitelematon vaihtoehto. Tämä seikka saattaa pelastaa omaisuutesi vahingon sattuessa.  

​Huom ! 
Mikäli turvakaapin oven sisäpinnassa ei näitä luokitustietoja ole, kyseessä on testaamaton tuote. Kysy tuotteen myyjältä turvaluokasta ja tuotteen standardeista.

Kuinka varma voit olla siitä, kuinka testaamaton tuote kestää siihen kohdistuvia murtoyrityksiä samoin kun luokiteltu ja testattu malli. Onko sinulla varaa menettää arvokasta omaisuuttasi  hankkimalla luokittelematon tuote ?
Valtaosa halvoista luokitelemattomista tuotteista valmistetaan Kiinassa tai ns. lähiympäristössä riippumatta siitä mikä logo/merkki tuotteeseen on laitettu. Kyseisten tuotteiden käyttöikä ei myöskään vastaa laadukkaampien tuotteiden ikää.

​Muista myös, mikäli tuotteen yhteydessä puhutaan esimerkiksi  " murtosuojatut " nimikkeestä, ota selvää mihin ko. väite perustuu. Onko kyseessä harhaan johtava  sanakäänne tai onko tuotteessa testitodistukset virallisesta murtosuojasta.
 

Safelock Finland Ltd Oy - Ruukinmestarintie 12 - 02330 Espoo - Puh. +358 9 512 2700
©2022 Safelock - MMD Networks Oy