Safelock > YritysSafelock Finland Ltd Oy

Safelock Finland Ltd Oy on turvallisuusalan yritys. Safelock Finland Ltd Oy tuo maahan sekä valmistaa suomessa eri tyyppisiä turvatuotteita. Tuotevalikoimamme sisältää laajan valikoiman lukittavia säilytysyksiköitä. Valikoimaamme kuuluvat avainturvallisuus, asiakirjojen sekä datatietojen paloturvallinen säilytys, arvotavaran ja muun omaisuuden suojaaminen.

Safelock Finland Ltd Oy tarjoaa kustannustehokkaita kassakappiratkaisuja ja kilpailukykyisiä  erityyppisiin säilytyspulmiin. Siis, pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous !

Mikäli olet hakemassa kassakaappeja , paloturvallisia arkistokaappeja , asiakirjakaappeja , avainkaappeja, paloturvallisia tietovälinekaappeja , turvakaappeja tai muita lukittavia tuotteita, löydät ne jatkuvasti kehittyvästä valikoimastamme. 
 
Tarjoamme asiakkaillemme alan asiantuntemusta ja kokonaispalvelua. Autamme asiakkaitamme oikean ja käyttötarkoitukseen sopivimman tuotteen valinnassa huomioon ottaen käyttökohteessa vaadittavat suojaominaisuudet. Palveluumme kuuluu myös kuljetuspalvelujen järjestäminen tarvittaessa.

Seuraamme jatkuvasti alalla tapahtuvaa kehitystä ja esittelemme uusia ja ajankohtaisia ratkaisuja usein päivittyvillä sivuillamme.

Safelock  turvatuotteet
murtotestattu kassakaappi,  luokat euro-I, II,III ,IV ja V,  paloturvakaappi,  arkistokaappi, luokitellut asekaapit, palotestattu dataturvakaappi tietovälineille,avainkaappi, murtoluokiteltu avainkaappi ,turvakaappi, palavien nesteiden ja aerosolien säilytyskaapit, aikaviiveellinen kassakaappi,
käytetty kassakaappi tai  paloturvakaappi .Murtoluokiteltu arkistokaappi.
Pyydä kassakaappitarjous !

 

 

 

 

Safelock Finland Ltd Oy - Ruukinmestarintie 12 - 02330 Espoo - Puh. +358 9 512 2700
©2022 Safelock - MMD Networks Oy